Huur een moderne en gemeubileerde kantoorruimte in UN Studio, Amsterdam.

UN Studio biedt alles wat u nodig heeft

The Office Operators (TOO)

The Office Operators (TOO) biedt full-service kantoorruimte met maximale flexibiliteit in voorwaarden en grootte. Het TOO service team ondersteunt u in UN Studio bij de volledige inrichting.

Naast full service kantoorruimte biedt TOO flexibele werkplekken, vergaderruimten en virtuele kantoren. Een breed assortiment van kantoor- en vergadermogelijkheden, passend bij de situatie van uw bedrijf. TOO zorgt voor koffie en thee, multifunctionele printmogelijkheid en ‘ready to go’ IT-infrastructuur. Het professionele TOO Service Team verzorgt het facility management en maakt uw dag zo prettig mogelijk. TOO biedt ook receptiediensten, zoals het verwerken van uw post, telefoon beantwoording, het reserveren van vergaderruimten, enzovoorts.

Coffee DC

Coffee DC is gelegen op de hoek van UN Studio. Hier kunt u genieten van een goed ontbijt of een lekkere lunch. Ook voor een overheerlijke koffie kunt u hier terecht.

“Delete” - Professionals in Waxing

Delete openden hun eerste salon in mei 2011 en heeft nu 10 salons in Nederland, waaronder 4 in Amsterdam. De behandelingen van Delete zijn van hoge kwaliteit en de sfeer is chique. Alle medewerkers hebben een professionele opleiding afgerond. Het bedrijf wordt steeds beter onder andere door het toepassen van de nieuwste wax technieken.

Meer informatie: www.delete-waxing.com

Service & Contact

Bent u geïnteresseerd in kantoorruimte in UN Studio? Wilt u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden in het gebouw bekijken? Neem dan contact met ons op.

Verhuur

Simone Hill

Asset Manager Tenant Relations Europe
Union Investment Real Estate GmbH

Valentinskamp 70 / EMPORIO
20355 Hamburg
Germany

simone.hill@union-investment.de

Partners

Savills Agency

Olivier Schel

Telefoon: +31 (20) 301 2029
Mobiel: +31 6 12082183

O.Schel@savills.nl

Cushman&Wakefield

Mees Besselaar MRE Directeur
Directeur

Telefoon: +31 (20) 571 14 23
Mobiel: +31 653 10 33 90

mees.besselaar@cushwake.com

Routebeschrijving

UN Studio
Parnassusweg 801 – 843
Amsterdam

Naar Google Maps routeplanner